GoldenTHzwei -  It's HUMANOID dependence!
CSS Codes
Schwarzer Prinz

 

Confessions of a dreamer
 
Ezen az aloldalon a tőlem származó novellákat, verseket, sztorit és idézeteket találod, valamint a legszebb Billes képeket és animációkat. 
 
NAVIGATION

Home
Tokio Hotel
Gallery
Media
Extra
Fanzone
Interaktive

NEWS - 2010. július 21-ig

 
Site sisters

 

(H) (H) (ESP)

 
Affies

 

 
  
   

 
Log in
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Site infos

Name: GoldenTH - Zwei
Open:
2007. 04. 13 (GoldenTH)
2008. 06. 13. (Goldenthzwei)
Mail/MSN: berlinerbonbons@hotmail.de
Admin: Bajbee
 
Design: Aranymeli & Herzbeben
Visitors total:
one day: 673
online: 30
URL: ein

 Button

Where are you from?

free counters

Ez a számláló szeptember 22-én lett kirakva. A régin több, mint 70 ország foglalt helyet.

Besucher online

 
Dates / Időpontok

 

MTV VMAJ 
Mikor? 2011. 07. 29. 22:55-kor 
Hol? MTV Hungary
 
Aliens Forever Fanparty
Mikor? 2011. 08. 25. 18:00-kor
Hol? Broadway club, Budapest
 
 
Chat

 

 

 

GoldenTH International

     
Click on your flag!

HEY LEUTE!
Ez itt a GoldenTH átalakult oldala, a GoldenTH-Zwei! =)
Design: Lana & Tom_Reden

Humanoid song - olvastad már? (elolvasom)

Sikerült eljutnod egy TH koncertre? Oszd meg velünk élményeidet! =D
KONCERTBESZÁMOLÓITOK

   

Vásárolj TH-s cuccokat itt is: (Web)

Official Hungarian TH Team (Web)

FRISS - kedd (július 20.)

Köszönöm szépen a véleményeket a novellához! =) ♥

Újabb díj

Tosio-tól kaptam ezt a díjat, köszönöm szépen! =)
A mai nap folyamán továbbadom a többit is, csak most kicsit el vagyok havazva.

Backstage at MTV Day in Madrid, Spain on June 14th 2007

RTL2 News (Download)

A 2011-es Tokio Hotel naptár már előrendelhető! 12,95 €-ba fog majd kerülni.

You can pre-order the new Tokio Hotel calendar (2011) here! It costs 12,95 €.

SOURCE

Bill has changed his septum piercing / Bill kicserélte a septumját

Bravo WebTV- Bill's septum 20.07.2010 (only TH part)- Download

New pics from Catania

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

RTL - Punkt 12 - 20.07.2010 - "Bill's Septum"

DOWNLOAD (Rapidshare)
DOWNLOAD (Sendspace)
DOWNLOAD (Mediafire)

Translation - RTL Punkt 12 - Bill's Nasenring
Style Check – We’ve already seen Bill Kaulitz even with hand grenades around his neck, with skulls on his fingers and with many many other bling bling. Now there’s a new fashion accessory at Kaulitz’s or rather on the face of Kaulitz: the nose ring. Piercings in the face – well, this reminds us rather on animals. Hopefully Bill doesn’t let lead himself around by the nose like that. And we also notice: In the matter of hair fashion, Bill seems almost old.
Translation: Herzblut

RTL Punkt 12 - Bill orrgyűrűje
Stílusellenőrzés - Láthattuk már Bill Kaulitz-t kézigránátokkal a nyaka körül, halálfejekkel az ujjain, és még rengeteg féle bling-blinggel. Most egy új divatos kiegészítőt láthatunk rajta, pontosabban az arcán: Egy orrkarikát. Piercing az arcban - nos, ez inkább az állatokra emlékeztet minket. Remélhetőleg Bill nem fogja körbeszúratni az orrát, mint ez. És figyelmeztetünk: A hajdivatot illetően Bill a réginek látszik.
Ford.: GTH

More avatars (by Bills Mäuschen)

More avatars >>>

Gala.de: Kilyukasztva mint egy Bika
Bill Kaulitz utat enged a piercingeknek: most az orrsövényén lóg egy karika
Na, mi csillog ott Bill Kaulitz arcán? Az "MTV-TRL on the road" adása alatt múlt héten Spanyolországban a Tokio Hotel énekese bemutatta új arcdíszét.
De Bill nem lenne Bill, ha csak egyszerűen az orrcimpájára rakatott volna valamint, mint a többiek. Ő egy karikát rakatott egyenest az orrsövényébe, egy úgynevezett Septum-piercinget, amit az ember leggyakrabban a medvéken és bikákon lát.
2006-ban az énekes elárulta egy interjúban, hogy amikor édesanyja, az akkori 16 évesen megcsináltatott tetoválását meglátta, szörnyen ideges volt. "Nagyon stresszesek voltunk emiatt. Elege van már a tetoválásokból és piercingekből. Ha legközelebb tetoválok, inkább nem kérdezem meg róla." Milyen jó, hogy Bill Kaulitz már felnőtt...
Source - Ford: GTH

Gala.de: BILL KAULITZ: Pierced like a bull
Bill Kaulitz got pierced: On his septum now is dangling one ring
Well, what is flashing there on the face of Bill Kaulitz? During the show "MTV's TRL on the road", which was recorded last week in Spain "Tokio Hotel" singer presented his new facial jewelry.
But Bill wouldn't be Bill if he simply left his nose be like so many others have.He chose a ring through the septum, called a septum-piercing, which you can also see often on bears and bulls.In 2006. singer told in an interview that his mother was pretty angry about than 16-year olds new tattoo:"It was quite stressful. She had enough of tattoos and piercings . I will better not ask her about tattooing next time". How good that Bill is an adult now ...
translation by xX-Bills Mäuschen-Xx @THUS

New pics from Milan (12.04.10)

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

Bill in Catania

Catania, Italy 17.07.2010

Scan - BILD-Zeitung (20.07.2010)Photo (Source: BILD.de)

Bill TH TV-ben viselt kesztűje

Gareth kesztyűk: 130$ - 100€

Bill leaves the hotel - Catania 17.07.2010

Signature (by Evule)

Avatarok (by Niquaa, Lazlo, Mariesen)

More avatars >>>

BILD: Bling Bling at Tokio Hotel

Bill Kaulitz has a nose ring
Beautiful is different somehow:
That the "Tokio Hotel"-singer Bill Kaulitz (20) is into crazy clothes and much bling-bling, is a fact.
But now he even has a nose ring!
Let's keep our fingers crossed for him that he won't get a summer minor illness.
Wiping the nose could be a problem then ...
Translation by Herzblut

BILD: Bling-bling a Tokio Hotelnél

Bill Kaulitz-nak septum piercingje van (inkább ezt írom, nem az orrgyűrűt - szerk.)
Szép, de máshogyan:
Hogy a Tokio Hotel énekese Bill Kaulitz (20) őrült ruhákban, és bling-blingben áll, már ismert.
De most még egy orrpiercingje is van!
Szurkoljunk, hogy ne kapjon el semmilyen nyári betegséget. Különben az orrfújás problémás lenne...

Source - Ford: GTH

MTV's TRL on Tour - Catania, Italy 16.07.2010

Catania - Airport (17.07.2010)

More pics from Catania

Humanoid Live CD BookletFRISS - hétfő (július 19.)

ÚJ NOVELLA - Ich sterb für unsere Unsterblichkeit

Tudom, régen azt mondtam, hogy többet már nem írok, de most mégis megtörtént ez a dolog, ugyanis a fülembe jutott egy novellaíró verseny, és szeretném kipróbálni magam. Sajnos jóval hosszabb lett, mint az általános novellák, de szerintem jobb ez így. Remélem azért, sikerül szép helyet elérnem vele. Olvassátok el, és írjatok mindannyian véleményt róla ^^ Kritikákat is várok természetesen, minden írónak vannak gyengéi, melyeket jó, ha közölnek vele hozzáértők.

A novella téma tiltott szerelem volt, én pedig az égiek/sors által tiltott kapcsolatot szerettem volna itt vázolni: Ahányszor a TH ikrek Hamburgban vannak,  Bill szinte minden nap elmegy egy kávézóba, de titokban csak azért, mert az ottani kiszolgáló lány tetszik neki. Aztán Tom ráveszi, hogy vallja végre be az érzelmeit a lánynak. Bill elmegy, bevallja, megtudja, hogy a lány is ugyanígy volt vele kapcsolatban. Együtt töltik az estét, tombol a szerelem, de közben a lánynak van egy súlyos titka... (Elolvasom)

Leghosszabb rajongói levél

 

(Régi frissek)

Please use Mozilla Firefox! / Használj Mozilla Firefox böngészőt!

GoldenTH (c) 2007-2010


Alicia Vikander - A legbiztosabb magyar forrásod az Oscar-díjas színésznõrõl! Képek, cikkek, hírek, minden egy helyen!    *****    -----Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Design!----    *****    Nem lehet saját lovad? Nevelj virtuálisan ITT! Nevelj, versenyezz, licitálj szebbnél szebb lovakra!    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG -A LEGINFORMÁLTABB ÉS LEGTARTALMASABB MAGYAR HONLAP AZ ÉNEKESNÕRÕL - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! Azaz... Hol a sapkája??? Ó jaj! Most mi lesz? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Ha te is szereted az Arrow sikersorozat elbûvölõ házaspárját látogass el az ország egyetlen Olicity rajongói oldalára!    *****    Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony    *****    VIDEOJÁTÉK HONLAP! Retro játékoktól, a legújabbakig! Friss újdonság: Call of Duty: WWII és WoW: Battle for Azeroth!    *****    Kapható a VÖRÖS HÓ címû regény. Kaland és rejtély az örök fagy birodalmában. VÖRÖS HÓ. Részletek a weboldalon!    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! De hova lett a sapkája??? Ó jaj! Elmarad a Mikulás-nap??? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Legfrissebb videojátékok, fõleg Warcraft és FPS játék hírek! Blog, Airsoft, Tech! Kattints ide!    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok    *****    Hová bújnak a virágmanók, ha elered az õszi esõ? Nem találjátok ki? Nyuszi mama majd elárulja! Gyertek a Mesetárba!    *****    Nálam nincsenek AKCIÓK, minden elemzés BECSÜLET KASSZÁS, az oktatás pedig INGYENES! Keress oldalamon!    *****    Bavaria 42 2018ban is várunk szeretettel mindenkit egy felejthetetlen tengeri vitorlás túrára! Vitorlás tudás nem szükséges!! Bavaria 42    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - HA ELSÕKÉZBÕL SZERETNÉL INFORMÁLÓDNI, AKKOR ITT A HELYED - LEGFRISEBB HÍREK, KÉPEK, CIKKEK!    *****    Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints